HÅRBØLLEHUSET

NYT I HÅRBØLLEHUSET. KOM SAMMEN
mogens plakat

"KOMSAMMEN" holder nu igen en uformel sammenkomst i Hårbøllehuset.
Denne gang er emnet "Design og Dig", hvor vi i fællesskab vender begrebet Design.
Det er kompetente kunstnere, der byder ind med deres viden om emnet på denne aften:
Ursula Munch-Petersen og Susse Fischer
Der ligger netop nu en stor bog hos boghandlerne med titlen "dansk design". Den er skrevet af Susse Fischer og omhandler fem af vore betydeligste keramikere.
Blandt dem er Ursula Munch-Petersen, der ikke alene er kendt og elsket i Danmark, men også er kendt i udlandet for sit smukke og brugervenlige design.
Hun vil på aftenen fortælle om sit arbejde, om processerne fra start til slut, og om alle de udfordringer, der har været.
Forfatteren til det store værk, Susse Fischer, arbejder med design og arkitektur i Danmark og udlandet. Har bla. designet Øresundstoget, SAS flykabine indretning, kontormøbler for EFG og Gispen, elevatorer for KONE og meget andet.
Hun har været medlem af Designrådet siden 2004 og definerer selv design med ordene form, æstetik, etik og funktion.
Der vil blive et afslappet samspil mellem kunstnerne og med publikum, hvor alle aspekter i det gode design vil blive draget ind. Økonomi, mode, bæredygtighed o.s.v.
Begge de to kunstnere er hjemmehørende i vores område, og de stiller deres viden til rådighed i KOMSAMMEN's afslappede dialogform.
Det sker i Hårbøllehuset
onsdag den 24.november kl 19:30,
og det vil være klogt at reservere billet - a 50 kr - på mail
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (eller mobil 2127 7654)

.