HÅRBØLLEHUSET

Kulturhuset på Møn

Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!
 
NÆSTE ARRANGEMENT

Scene1 præsenterer

Indra plakat ok copyJazzkoncert med INDRA

Allerede for mere end 7 år siden, da den amerikanske jazzsangerinde INDRA Rios-Moore gæstede Scene1 første gang, var man ikke i tvivl. Hun besidder en sjælden og helt særlig evne til at synge sig direkte ind i hjertet på sit publikum. Derfor har Scene1, på publikums mange opfordringer, inviteret hende igen sammen med trioen bestående af hendes mand Benjamin Trærup, sax Thomas Sejthen, bas og Uffe Steen, guitar.

INDRA har gennem de senere år fået et stort internationalt gennembrud med koncerter i New York, Wien, Zurich, Munchen, Berlin og Paris. I 2015 udkom ”Hartland” som blev nomineret til en Amerikansk Grammy og den vandt senere den største jazzpris i Tyskland.

Det seneste album ”Carry My Heart” fra det legendariske pladeselskab Impulse Records, (Duke Ellington, John Coletraine og Ray Charles) følger succesen op og den er blevet skabt med et afsæt i et helt tilfældigt møde, som INDRA vil fortælle om under koncerten på Scene1. INDRA’s musik kan beskrives som et eklektisk miks af jazz, rock, country og gospel. Med imponerende indlevelse og en unik sans for stil leverer hun lækre versioner af bl.a Duke Ellington, Dawid Bowie og Doc Watson. Med et nye album ”Carry My Heart” har vi meget godt i vente.

Faktabox.

Tid: fredag den 27. okt. kl. 20
Sted: Hårbøllehuset, Vindebækvej 48, 4792 Askeby
Entre: kr. 130,-, unge under 18 gratis
Billetbestilling:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller 21277654 (ikke sms)

 
Har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,
tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.