HÅRBØLLEHUSET

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

Vejrudsigten

Kære medlemmer og venner af Hårbøllehuset. 

Genaabning

Nu er det rigtig længe siden, vi har haft arrangementer og sammenkomster i vores hus og alle savner at mødes og snakke og grine - men indtil videre må vi undlade de varme kram. 
Cafe Måske vil nu åbne igen den 30. maj. Rita og Johnni vil være værter denne dag. Og vi vil så benytte tiden frem til sommerferien som en øvelse, når vi nu skal drive ÅRETS SOMMERCAFE. 
Der er selvfølgelig taget højde for de retningslinier, der er udstukket for cafeer og dem vil vi efterleve. Der vil være håndsprit og sæbe, der vil foregå en løbende afspritning og aftørring og  der skal holdes afstand og hostes i albuen og alt det vi godt ved.
Vi har sat Ole som tovholder for coronaindsatsen, og med ham ved roret skal det nok lykkes.

Men det bliver jo ikke som det var. Det ta' selv bord vi før havde omkring cafeen, kan vi ikke fortsætte med, der vil være portionsanretninger lavet af lørdagscafeværterne, og vi skal helle ikke selv hente kaffen. For at ikke for mange har fat i kanderne vil kaffen blive skænket efter behov. 
Der vil være opslag, som fortæller om hvad man må og ikke må. 
Genåbningen betyder behov for værter til lørdags cafeen. 
Der er 5 lørdage indtil sommercafeen tager over og hermed efterlyses værter til disse. er kan i se datoer og mangel på værter. 

cafe2Værterne vil venligt og grundigt blive instrueret i reglerne af Ole. Hvis du har mod på en lørdag, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  Det betyder rigtig meget, at der er værter.


Omkring sommercafe 2020 er bestyrelsen også i fuld gang, lÆS MERE HER