HÅRBØLLEHUSET

Tilmeld dig ugentligt nyhedsbrev.

* obligatorisk
*
 

 

 Scene www.scene1.eu

scene1 - STØRRE INDVENDIG END UDVENDIG
Men en advarsel : Husk, at scene1 er vanedannende!7
 
scene1 plakat

Johan Reuter på Scene 1

Den verdensberømte danske bas baryton, operasangeren Johan Reuter, gæste optræder på Scene 1 i November måned , hvor Saftstationen i Damme på Møn danner en smuk ramme omkring arrangementet og hvor der er plads til 90 tilhørere i disse corona tider. 

Johan Reuter er en af de mest efterspurgte sangere indenfor sit felt, og synger normalt kun på de store internationale scener i New York, London, Bayreuth, Berlin, Madrid, Paris, Amsterdam og København, og er booket langt ud i fremtiden. Alligevel har han sagt ja til, ekstraordinært, at synge for os på Scene 1 på Møn. Det er en enestående chance for at høre og opleve Johan Reuter synge, udenfor de store scener, på en lille intim scene og opleve den store sanger tæt på . Johan har sammensat et program ,som eksklusivt er skabt til Scene 1. Der venter en stor oplevelse for operaelskere forude.

Johan Reuter er på toppen af sin karriere og har sunget bla. Scarpia i Tosca på Operaen i København. Barak i Die Frau ohne Scatten  i London, New York ,Berlin, Zürich og Amsterdam. Wotan i Das Reingold i München og Budapest. Vêc Macropulos på The Met og Salzburg Festivalen og Thesus i verdenspremieren på Harrison Birthwistle’s  The Minotaur på Royal Opera House, Covent Garden. Der Wanderer i Wagners Siegfried og titelrollen i Figaros Bryllup.

Han har indspillet en række cd’er, blandt andet Carl Nielsens Maskarade, Schubert Vinterrejse på dansk, Rare Verdi med sjældne Verdi- arier og  lieder af Richard Strauss.

Johan Reuter har to gange modtaget Reumert prisen i kategorien ” årets sanger” for sine sangpræsentationer i dansk opera.

Scene 1 ser frem til og er stolte over at kunne præsentere en verdensstjerne på Møn d. 22 november 2020. Her er et lille udpluk af hvad koncerten vil byde på: Edward Grieg, Jean Sibelius, Johann Löwe, Carl Nielsen, Robert Schumann, Gustav Mahler,Richard Strauss og Richard Wagner.

 
 
​​​​​​​
har du lyst til at læse, hvad kunstnerne siger om Scene1,
tryk her eller brug www.scene1.eu 
og læs deres egen hjemmeside.